Anthony William SAUSER, DRESSINGER, DIPPER
Innhold: - Mandel smør og timian dressing - Mandel ingefær saus - Avokado basilikumdressing - Avokado koriander dressing - karamell dukkert - Cashew krem - Cashew rømme - Blomkål ricotta - Cilantro guacamole - Cilantro pesto - Rengjør blandede dressinger - Kremaktig avokado dipping saus - Kremaktig cashew salvie dressing - Kremaktig tahini ingefær dressing - Kremaktig tomat ingefær saus - Hvitløk dåsaus - Hvitløk tahini salat dressing - Ginger mandel smør saus - Guacamole og veggies - Hummus (oljefri) - Ketchup - Sitron dressing - Lemon-honning dipping saus - Lemon pesto dipping saus - Macadamia ost - Macadamia parmesan - Mango salsa - Mango tomat dipping saus - Mango tomat dressing - sopp saus - Oljefri pesto - Orange Vinaigrette - Pistachio pesto - Rå tranebærrille - Rå sriracha - Salsa - Strawberry-date saus - Søt og krydret mango salsa - Tzatziki saus - Veggie Hummus |
Engelsk navn: - Almond butter and thyme dressing - Almond ginger sauce - Avocado basil dressing - Avocado cilantro dressing - Caramel dip - Cashew cream - Cashew sour cream - Cauliflower ricotta - Cilantro guacamole - Cilantro pesto - Cleanse blended dressings - Creamy avocado dipping sauce - Creamy cashew sage dressing - Creamy tahini ginger dressing - Creamy tomato ginger sauce - Garlic date sauce - Garlic tahini salad dressing - Ginger almond butter sauce - Guacamole and veggies - Hummus (oil free) - Ketchup - Lemon dressing - Lemon-honey dipping sauce - Lemon pesto dipping sauce - Macadamia cheese - Macadamia parmesan - Mango salsa - Mango tomato dipping sauce - Mango tomato dressing - Mushroom Gravy - Oil-free pesto - Orange Vinaigrette - Pistachio pesto - Raw cranberry relish - Raw sriracha - Salsa - Strawberry-date sauce - Sweet and spicy mango salsa - Tzatziki sauce - Veggie Hummus |
Du kan om du vil trykke Ctrl+F for å få opp søkeboks, søk da etter oppskrift om du vil (kan bruke engelske navnet fra innholdfortegnelsen)
Mandel smør og timian dressing - ALMOND BUTTER AND THYME DRESSING (2)
2 ss mandelsmør
2 datoer
½ sitron
2 fedd hvitløk
1 ts timian
vann å blande om nødvendig
Bland til glatt.
Mandel ingefær saus - ALMOND GINGER SAUCE (5)
1 tommers ingefær
1 lime, juiced
¼ kopp mandel smør
1 stor courgette, skrelt og kupert
2 ts rå honning
¼ kopp cilantro blader
2 hvitløksklær
½ ts havsalt
1 stykke jalapeño uten frø (valgfritt)
Bland alle saus ingrediensene sammen til glatt. Bruk med Pad Thai oppskrift.
Avokado basilikum ressing - AVOCADO BASIL DRESSING (2)
½ avokado
1 kopp spinat
½ kopp appelsinjuice
½ kopp basilikum
Bland til glatt.
avokado koriander dressing - AVOCADO CILANTRO DRESSING (2) (3)
Serverer 1-2
1 stor avokado
2 kopper kucchini, skrelles og terninger
2 medjool datoer, pits fjernet
¼ kopp cilantro blader
½ sitron, juiced
valgfritt havsalt og pepper
Bland alle ingrediensene til jevn, tilsett vann etter behov til ønsket konsistens, omtrent ½ kopp. Nyt over salatgrønt eller som en dukkert med rå grønnsaker som agurk, blomkål eller paprika.
Karamell dipp - CARAMEL DIP (1 )
Gjør 1 til 2 porsjoner
6 datoer, pitted
¼ ts kanel
Bland dagene og kanel med et sprut av vann til kombinert. (Hvis du arbeider med tørre, faste datoer, suge dem i vann i 2 timer på forhånd til de blir myke.)
Cashew krem - CASHEW CREAM (5)
1 kopp rå cashewnøtter
½ sitron, juiced
½ date, skrelt
1 tommers grønn løk
1 hvitløksklove
Bland til glatt.
Cashew mozzarella - CASHEW MOZZARELLA (2)
1 ½ kopper cashewnøtter
1 ½ kopper kucchini, skrelles og terninger
1 dato, frø fjernet
1 hvitløksklove
½ sitron, juiced
Bland alle ingrediensene i en høyhastighetsblender til den er jevn. Tilsett vann ved skjeen bare hvis nødvendig å blande. Bruk for veggie lasagne eller veggie pizza.
CASHEW "SOUR CREAM" (1)
Lag 6-8 porsjoner
1 kopp rå cashewnøtter
½ sitron, juiced
½ date, skrelt, pitted
1 hvitløksklove
½ kopp vann
For "rømme" blandes alle ingrediensene til glatt, og legger ½ kopp vann sakte (akkurat nok til å holde ting i bevegelse).
Blomkål ricotta - CAULIFLOWER RICOTTA (2)
1 stor blomkål, buketter
1/3 kopp cashew ost
Ordne bukettene på en bakervare kantet med pergamentpapir. Stek på 425 ° C i 25 minutter til tipsene blir gyldenbrune og blomstrer er ømme, men ikke grøtaktig.
I en matprosessor, puls blomkål med 1/3 kopp cashewost til godt kombinert, men fortsatt litt "kornet". Bruk med veggie lasagne eller veggie pizza.
Koriander guacamole - CILANTRO GUACAMOLE (2) (3)
1-2 modne avokadoer, mashed med en gaffel
1-2 selleri stilker, finhakket
1 tomat, hakket
En haug med koriander, hakket
1 haug med hingst, hakket
1 sitron eller 2 limer, presset
1 fedd hvitløk, hakket
en klype havsalt og sort pepper
valgfritt: Romaine salatblader
Bland alle ingrediensene unntatt tomat og romaine sammen i en bolle. Legg den hakkede tomaten og brett gjennom forsiktig. Serverer guacamole på romaine salatblader, eller som en dukkert med vegetabilske crudités. Nyt!
Koriander pesto - CILANTRO PESTO (1 )
Gjør 1 til 2 porsjoner
2 kopper pakket koriander
¼ kopp valnøtter
½ sitron, juiced
2 hvitløksklær
2 ss olivenolje
1/8 teskje salt
Plasser alle ingrediensene i en matprosessor og prosess inntil godt kombinert. Scoop pesto i en liten bolle og nyt som en dukkert, salat dressing eller saus.
Rensende blandet dressing - CLEANSE BLENDED DRESSINGS (4)
-Fersken appelsinjuice, avokado og hvitløk
-Lime juice, avokado, koriander og hvitløk
-Tomat, papaya, scallions og Atlantic dulse
Kremet avokado dipp saus - CREAMY AVOCADO DIPPING SAUCE (1)
Gjør 1 til 2 porsjoner
1 avokado
1 lime, juiced
¼ kopp cilantro
¼ jalapeño
½ medjool dato
½ kopp vann
Bland alle ingrediensene til glatt.
Kremet cashew salvie dressing - CREAMY CASHEW SAGE DRESSING (5)
¼ kopp cashewnøtter
1 kopp kucchini, skrelt og hakket
½ sitron , juiced
1 hvitløksklove
1 stort blad av salvie
Bland til glatt.
Kremet tahini ingefær dressing - CREAMY TAHINI GINGER DRESSING (2)
1 ss tahini
1 liten peeling og hakket courgette
Juice av 1 sitron
2 fedd hvitløk
2 datoer
1 tommers ingefær
Bland til glatt.
Kremet tomat ingefær saus - CREAMY TOMATO GINGER SAUCE (5)
¼ kopp tomat
¼ kopp appelsinjuice
2 ss rå skroghampfrø
1 kopp kucchini, skrelt og terninger
½ tommers jalapeño uten frø
1 pinky tips størrelse stykke ingefær
2 datoer
1 hvitløksklove
Bland alle ingrediensene i en blender til det er glatt.
Hvitløk daddel saus - GARLIC DATE SAUCE (5)
ca 6 dadler
2 hvitløksklær
1 ts rå honning
juice av ½ sitron
¼ ts hver av paprika, pepperrot rot, sennepsfrøpulver
Bland til glatt.
Ingefær tahini salat dressing - GARLIC TAHINI SALAD DRESSING (1 )
Gjør 1 til 2 porsjoner
¼ kopp rå tahini
1 ss olivenolje
2 hvitløksklær
2 mellomstore datoer (eller 1 stor dato), pitted
½ kopp vann
Legg alle ingrediensene i en blender og bland den til glatt. Hell over favorittsalatgrønsene dine og nyt.
Ingefær mandelsmør saus - GINGER ALMOND BUTTER SAUCE (5)
¼ kopp cilantro
2 ss mandelsmør
1 dato
1 hvitløksklove
1 kvartsnivå stykke ingefær
½ sitron, juiced
¼ kopp vann
Bland til glatt. Til bruk med Kale salat.
Guacamole og grønnsaker - GUACAMOLE OG VEGGIER (5)
Serverer 2
2 modne avokadoer
½ jalapeño uten frø, terninger
½ kopp terninger tomat
1cup agurk, terninger
¼ kopp cilantro blader
½ lime, juiced
½ sitron, juiced
1 fedd hvitløk, hakket
I en middels bolle mash avokado med lime juice, sitronsaft, hvitløk og jalapeño til litt kombinert. Rør i agurk, tomat og koriander. Server sammen med ønskede skivede grønnsaker.
HUMMUS (OLIEFRI) (2)
4 kopper kokte garbanzo bønner
½ kopp tahini
4 fedd hvitløk
2 ss sitronsaft
3 ts cumin
1 ½ ts havsalt
½ kopp vann
Valgfritt: 1/8 ts paprika
I en matprosessor kombinerer du garbanzo bønner, tahini, hvitløk, sitronsaft, spidskommen og havsalt. Fremgangsmåte til omtrent samlet. Fortsett behandlingen mens du strekker opp i opptil ½ kopp vann til ønsket konsistens er nådd. Om ønskelig serveres sprinklet med paprika. Nyt!
KETCHUP (2)
6 oz tomatpasta
1/3 kopp eplejuice
2 ss sitronsaft
2 ts rå honning
¼ ts tørket løkpulver
¼ ts hvitløkspulver
¼ ts tørket oregano
klemme cayenne pepper eller chili flakes (valgfritt)
havsalt til smak (valgfritt)
Pisk ingrediensene sammen til glatt. Smak og juster krydder som ønsket.
Sitron dressing - LEMON DRESSING (1 )
Gjør 2 til 4 porsjoner
½ kopp sitronsaft
¼ kopp olivenolje
2 ss rå honning
For dressingen, bland lemon juice, olivenolje og honning til glatt.
Sitron-honning dippsaus - LEMON-HONEY DIPPING SAUCE (1 )
Gjør 2 til 4 porsjoner
¼ kopp olivenolje
¼ kopp honning
¼ kopp sitronsaft
3 salvieblader
For å lage dippsausen, kombiner alle resterende ingredienser i en liten gryte over høy varme. Rør kontinuerlig til sausen begynner å tykke litt, ca 2 minutter. Fjern fra varme og server umiddelbart.
Sitron pesto dipp saus - LEMON PESTO DIPPING SAUCE (5)
½ kopp basilikum
1 sitron, juiced
2 squash, skrelles og terninger
1 daddel
1 hvitløksklove
1 ts olivenolje
2 ss hampfrø
Bland citronsaft, courgette, dato, hvitløk, olivenolje og hampfrø med en sprut av vann til glatt. Pulse i basilikum forsiktig på slutten uten overblanding.
Macadamia ost - MACADAMIA CHEESE(2)
½ kopp rå macadamia nøtter
½ sitron, juiced
1 dime-dimensjonert hvitløk
½ ts olivenolje
1 ts rå honning
Bland macadamia nøtter, sitronsaft, olivenolje, honning og hvitløk i blenderen til glatt og kremaktig. Sett til side i kjøleskap for å avkjøles. Bruk i figurer med Macadamia OST og Raw Honey oppskrift.
MACADAMIA PARMESAN (2)
1 kopp macadamia nøtter
1 fedd hvitløk
1 klype havsalt
Plasser alle ingrediensene i en matprosessor og puls til krummer blir dannet. Oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil en uke.
MANGO SALSA (4)
mango
tomater
Selleri
Agurk
cilantro
Hvitløk
MANGO-TOMATO DIPPING SAUCE (1)
Gjør 2 porsjoner
1 kopp tærte mango
1 kopp terninger tomater
1 kvarts størrelse skive ingefær
¼ tommers stykke jalapeño (valgfritt)
Bland til glatt.
MANGO TOMATO DRESSING (2)
1 kopp mango
1 kopp kirsebær tomat eller terninger tomat
½ kopp appelsinjuice
Juice av 1 kalk
½ kopp cilantro
1 grønn løk
¼ jalapeño (valgfritt)
Bland til glatt.
Sopp saus - MUSHROOM GRAVY (5)
5 kopper sopp
1 løk, terninger
2 hvitløksklær
¼ kopp soltørrede tomater
½ ts olivenolje
¼ kopp Blomkål Potetmos
⅛ tsk eller en dash hver av timian, salvie og rosmarin
I en stor panne, damp sopp, løk, hvitløk, soltørket tomat og urter i 2 kopper vann til øm. Plasser sopp og buljong i blender med ½ ts olivenolje og ¼ kopp blomkål potetmos. Bland til glatt.
OLIEFRI PESTO (2)
¼ kopp pinjekjerner
2 kopper basilikum
2 kopper spinat
½ sitron , juiced
2 fedd hvitløk
1 dato
¼ ts havsalt
I en matprosessor, puls alle ingrediensene til godt kombinert. Tilsett vann i en tynn strøm etter behov opp til ¼ kopp. Pesto skal være ensartet, men med litt konsistens. Bruk med veggie lasagne.
ORANGE VINAIGRETTE (5)
1 kopp appelsinjuice
¼ kopp olivenolje (eller mindre for en lettere dressing )
2 ss honning
Bland til glatt.
PISTACHIO PESTO (2)
1 ½ kopper fersk basilikum
½ kopp cilantro
1 kopp skallet pistasjemuttere
2 -3 fedd hvitløk
¼ kopp olivenolje eller pistasjolje
1-2 teskjeer fersk sitronsaft
Klem av havsalt
Plasser alle ingrediensene i en matprosessor eller blender, og puls til glatt. Pistachio Pesto er en deilig dukkert, spredt eller pålegget for rå grønnsaker, bakt poteter, dampet asparges, rispasta eller kjeks.
Rå tranebær relish - RAW CRANBERRY RELISH (1 )
Gjør 2 til 4 porsjoner
1 kopp tranebær
2 kopper grovt terninger eple
½ kopp oransje
¼ ts oransje zest
4 ss kokossukker
3 mynteblader
Pulse-blend alle ingrediensene i en matprosessor til omtrent samlet. Oppbevares i kjøleskapet i minst 30 minutter før servering.
RAW SRIRACHA (2)
Serverer: 2-4
1 rød paprika, stammen fjernet
1 jalapeño
1 liten tomat
4 dadler
¾ kopp soltørrede tomater
4 fedd hvitløk
½ sitron, juiced
1 ss honning
¼ ts rød pepperflak (juster til smak)
Kombiner alle ingrediensene i en matprosessor og prosess inntil godt kombinert. Hvis du bruker soltørrede tomater som er veldig tørre, suge i 30 minutter før i kjølig vann. Juster rød pepper for å gjenspeile ønsket varme. Nyt! Lagrer seg godt i kjøleskapet i ca 5 dager.
SALSA (1)
Gjør 2-4 porsjoner
1 ½ kopp terninger tomater
1 kopp hakket agurk
¼ kopp hakket løk
¼ kopp hakket koriander
1 hvitløksklove, hakket
1 lime, juiced
⅛ kopp hakket jalapeño
⅛ teskje salt
⅛ teskje cayenne (valgfritt)
Kombiner alle ingrediensene i en liten bolle.
JORDBÆR-DADDEL SAUS (1 )
Gjør 2 til 4 porsjoner
1 kopp jordbær
1 kopp datoer, pitted
Bland til glatt.
SWEET OG SPICY MANGO SALSA (2) (3 )
Serverer 1-2
2 kopper mango, terninger
2 kopper tomater, terninger
1 kopper avokado, terninger
½ kopp løk, hakket
2 ss appelsinjuice
1 lime, juiced
¼ kopp cilantroblad, hakket
1 ss jalapeno, hakket
1 ts cumin
valgfritt dash of cayenne
valgfritt havsalt og pepper
Tilsett alle ingrediensene i en middels bolle og bland sammen til godt kombinert.
Nyt med rå grønnsaker eller Sami's merkevare hirsehøns, eller skop
inn i salatblader.
TZATZIKI SAUCE (5)
Serverer 1-2
1 kopp agurk, hakket
½ kopp ungt kokosnøtt kjøtt
1 hvitløksklove
1 sitron, juiced
1 ss dill, hakket
Bland agurk, kokosnøtt kjøtt, hvitløk, sitronsaft og dill til glatt. Legg bare vann om nødvendig. Server med skivede agurker.
VEGGIE HUMMUS (2)
2 kopper rå courgetter, skrelles og hakket
1 fedd hvitløk, hakket
1 ts cumin
2 ss sitronsaft
½ kopp tahini
Valgfritt: rød pepper flak, sprig frisk dill, basilikum eller koriander, havsalt
Valgfri wrap: Romaine salatblader, tomat, spire og scallions
Valgfri veggies: hakket agurk, blomkål, brokkoli, asparges, søtpotet, paprika etc.
Bland kucchini, hvitløk, spidskommen, sitronsaft ad tahini sammen høyt til meget kremaktig. Smak og tilsett valgfri rødpepperflekker, dillbasil eller koriander hvis ønskelig. Du kan også legge til havsalt hvis du vil. Server med rå grønnsaker som en dukkert. Alternativt, plasser i romaine salatblader og topp med tomat, spirer og scallions for deilige wraps.
(1) Utdrag fra Anthony Williams bok "Medisinsk medium livsforandrende matvarer" ( iBooks https://itun.es/us/TPTCfb.l )
(2) Medisinsk middels blogg og e-post
(3) Medisinsk Medium Report, Healing Oppskrifter for EBV
(4) Utdrag fra Anthony Williams bok "Medical Medium" ( iBooks https://itun.es/us/5_288.l ")
(5) Medisinsk medium er gratis kurs Healing Path