Diabetes type 1 og 2
Denne informasjonen er i sin helhet hentet fra Anthony William, forfatter av Medisinsk klarsynt (bok som anbefales), sin informasjon, og i all hovedsak oversatt informasjon fra hans radio show som du finner her!
NB! Følgende informasjon må ikke brukes som en erstatning for vanlig naturlig oppfølging med lege og helsevesen ved sykdom og helseproblemer. Se også ansvarsfraskrivelse nederst på siden.
Blodsukker problemer og diabetes har blitt en verdensomspennende epidemi, og flere mennesker enn noensinne lider med den bokstavelige oppturer og nedturer som disse forholdene bringer. Dessverre blir folk ofte ikke bedre fordi disse forholdene er så misforstått. Det er mye feilinformasjon om diabetes som er hugget i stein. Typen som fremdeles tror at verden er flat... Ingen fremgang i å kartlegge jorden kunne gjøres før folk forstod jorden var rund.
Basert på dagens teori, blir vi fortalt å unngå karbohydrater fordi sukker er årsaken til diabetes. Men sukker er ikke problemet med blodsukker eller diabetes problemer. Det er en uskyldig tilskuer. Det vi vet som er riktig er at når kroppen bryter ned mat, går glukose i blodet og bukspyttkjertelen overvåker blodsukkernivået og når det er en økning, frigjør det insulin for å signalisere celler til å åpne opp for å motta glukose. Leveren sparer på overskytende glukose for en regnfull dag.
Høye volumer av sukker og fett kombinert, fører til en overbelastning av leveren. En sunn lever vil sikre at blod fett ratioen ikke stiger for mye, så bukspyttkjertelen kan gjøre jobben sin. Noe overskytende sukker vil bli tisset ut eller lagres i leveren. Hvis det er for mye fett i blodet, så selv når insulin frigjøres vil ikke cellene plukke opp sukker: insulinresistens.
Vitenskap mener bukspyttkjertelen mystisk svekkes og hever A1c og sier reduser karbohydrater i kostholdet for å redusere A1c. De forstår ikke at rot årsaken er leveren og fett. Hvis vi ikke senker fettinntaket, så vil vi trenge å eliminere karbohydrater når du har leverproblemer. Hvis leveren fortsatt klarer seg ok med den store mengden av fett som kommer inn i kroppen gjennom kosten, så vil ikke A1c heves. Når leveren begynner å bli dysfunksjonell, da er vi på vei mot høy A1c og pre-diabetes; Det er virkelig et pre-fettlever som jobber med å beskytte bukspyttkjertelen. Leverens jobb er å beskytte bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelen er en delikat organ. Fett pluss sukker kombinert kan føre til insulinresistens hvis leveren ikke fungerer bra.
Hver person er forskjellig med deres lever og har ulike bristepunkt. Kanskje kan ikke alle tåle fullt så mye junk food inntil deres 60s eller 70s. De fleste mennesker har blodsukker problemer på grunn av leveren.
Når leveren ikke kan beskytte bukspyttkjertelen, kan det ikke lagre glukose for å beskytte deg. Da er det virkelig store problemer. Grunnen til at leveren er utformet for å beskytte bukspyttkjertelen er at bukspyttkjertelen ikke kan håndtere fett. Hvordan overdriver vi fett? Animalsk protein, nøtter, frø, egg, meieriprodukter har protein festet til fett. Når vi fjerner karbohydrater og sukker, kan A1c senkes og lure deg til å tro at du blir bedre. Fortsatt bruker du fett, men A1c viser ikke et problem. Men du trenger virkelig å helbrede leveren. Alle kan helbrede hypoglykemi og type 2 diabetes. Det må gjøres ved å redusere fettinntak. Det er nøkkelen. Reduser fettinntaket og erstatt det med sunne karbohydrater og frukt. Leveren begynner å gro fordi det ikke blir overlesset med fett hver dag. Det kan ta 6 måneder. Det kan ta et par år. Det kan ta 3 uker. Når leveren begynner å komme seg, begynner det å lagre glukose igjen. Uten glukose lagring i leveren vil bukspyttkjertelen svekke og produserer mindre insulin, som krever injeksjoner. Bukspyttkjertelen kan forynge når leveren helbreder. Hold animalsk protein til maks en gang pr dag eller jobb mot det. Hold grønnsaker og salat som en del av kosten. Begynner å få inn søtpoteter og bær og epler og squash. Hvis vegetarianer, reduser melkeprodukter og egg. Melkeprodukter generelt er ikke bra (sukker og fett) for blodsukker problemer. Hvis vegan, ikke bruk tonnevis med peanøtt smør og annet nøttesmør og frø, og fire avokado og olivenolje hele dagen.
Når leveren går tom for glukose lagring, er det hypoglykemi, som er begynnelsen av type 2 diabetes. Da må du spise hele tiden for å få glukose ellers vil binyrene pumpe adrenalin i systemet som også gjør vondt for bukspyttkjertelen. Avhengighet av insulin kan faktisk bli reversert.
Type 1 diabetes er en annen historie. Å spise slik som nettopp anbefalt for diabetes type 2 er nødvendig. Det som skjedde ved diabetes type 1 er en skade (matforgiftning, viral / bakteriell / parasitt infeksjon, toksin eller fysisk skade) til bukspyttkjertelen. Vitenskap har ingen anelse om hva som forårsaker dette. Vanligvis kan skaden skje rett etter matforgiftning, men ikke nødvendigvis. Bilulykke er et eksempel på fysiske skader som kan føre til T1 et år senere. Virus reiser fra magen til bukspyttkjertelen noen ganger. Dette kan bli helbredet; det tar mye flid, innsats og forståelse, men det trengs da at du ved forståelse slik som gitt her administrerer og tar vare på deg selv mye bedre. Denne informasjonen kan bli anerkjent av vitenskapen om 100 år fra nå...
Hva kan du ellers gjøre for å hjelpe deg?
Antioksidanter er en gruppe av fytokjemikalier for å bidra til å helbrede bukspyttkjertel problemer. Det dreier seg om skadet vev. Å helbrede vev, trenger du inntak av de høyeste antioksidanter (ville blåbær etc) kontinuerlig. Du kan være mindre avhengig av insulin. En flott måte å hjelpe seg er å drikke hyllebær te fra tørkede hyllebær, flittig. Det er en antioksidant i disse bær som kan bringe tilbake bukspyttkjertelen fra denne skaden. Minst én kopp hver eneste dag. Den regenererer oksydert vevsskade. En annen vill mat som hjelper er nyper. Antocyaniner, bioflavonoider, biotilgjengelige vitamin C. Lag en nype te infusjon. Kan også blande med hyllebær. Brygge i en fransk presse. 2 kopper om dagen. Ta alle slags bær daglig; bjørnebær, bringebær, schisandra, ville blåbær. Gå til en herbalist hvis du trenger hjelp. Sink er nødvendig. Selen, krom, molybden, b12; mineraler rolle for å bringe bukspyttkjertelen tilbake fra T1. Sakte redusere fettinnholdet, men ta med andre matvarer, slik at du ikke får for lite kalorier.
Gunstig mat:
• Ville blåbær (Frosne i butikken)
• Bjørnebær
• Schisandra bær
• Bringebær
• hyllebær te
• Nyper
• Papaya (lastet med fytokjemikalier å hjelpe bukspyttkjertelen)
Gunstige kosttilskudd:
Se kosttilskudd siden for enkelt å finne de beste produkter av kosttilskuddene nevn nedenfor
• B12
• Vitamin C
• Sink (kritisk antiviral)
• Selen
• krom
• molybden
• te: sitronmelisse, oregano, timian, salvie, lakris rot, isop
NB! Følgende informasjon må ikke brukes som en erstatning for vanlig naturlig oppfølging med lege og helsevesen ved sykdom og helseproblemer. Se også ansvarsfraskrivelse nederst på siden.
Blodsukker problemer og diabetes har blitt en verdensomspennende epidemi, og flere mennesker enn noensinne lider med den bokstavelige oppturer og nedturer som disse forholdene bringer. Dessverre blir folk ofte ikke bedre fordi disse forholdene er så misforstått. Det er mye feilinformasjon om diabetes som er hugget i stein. Typen som fremdeles tror at verden er flat... Ingen fremgang i å kartlegge jorden kunne gjøres før folk forstod jorden var rund.
Basert på dagens teori, blir vi fortalt å unngå karbohydrater fordi sukker er årsaken til diabetes. Men sukker er ikke problemet med blodsukker eller diabetes problemer. Det er en uskyldig tilskuer. Det vi vet som er riktig er at når kroppen bryter ned mat, går glukose i blodet og bukspyttkjertelen overvåker blodsukkernivået og når det er en økning, frigjør det insulin for å signalisere celler til å åpne opp for å motta glukose. Leveren sparer på overskytende glukose for en regnfull dag.
Høye volumer av sukker og fett kombinert, fører til en overbelastning av leveren. En sunn lever vil sikre at blod fett ratioen ikke stiger for mye, så bukspyttkjertelen kan gjøre jobben sin. Noe overskytende sukker vil bli tisset ut eller lagres i leveren. Hvis det er for mye fett i blodet, så selv når insulin frigjøres vil ikke cellene plukke opp sukker: insulinresistens.
Vitenskap mener bukspyttkjertelen mystisk svekkes og hever A1c og sier reduser karbohydrater i kostholdet for å redusere A1c. De forstår ikke at rot årsaken er leveren og fett. Hvis vi ikke senker fettinntaket, så vil vi trenge å eliminere karbohydrater når du har leverproblemer. Hvis leveren fortsatt klarer seg ok med den store mengden av fett som kommer inn i kroppen gjennom kosten, så vil ikke A1c heves. Når leveren begynner å bli dysfunksjonell, da er vi på vei mot høy A1c og pre-diabetes; Det er virkelig et pre-fettlever som jobber med å beskytte bukspyttkjertelen. Leverens jobb er å beskytte bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelen er en delikat organ. Fett pluss sukker kombinert kan føre til insulinresistens hvis leveren ikke fungerer bra.
Hver person er forskjellig med deres lever og har ulike bristepunkt. Kanskje kan ikke alle tåle fullt så mye junk food inntil deres 60s eller 70s. De fleste mennesker har blodsukker problemer på grunn av leveren.
Når leveren ikke kan beskytte bukspyttkjertelen, kan det ikke lagre glukose for å beskytte deg. Da er det virkelig store problemer. Grunnen til at leveren er utformet for å beskytte bukspyttkjertelen er at bukspyttkjertelen ikke kan håndtere fett. Hvordan overdriver vi fett? Animalsk protein, nøtter, frø, egg, meieriprodukter har protein festet til fett. Når vi fjerner karbohydrater og sukker, kan A1c senkes og lure deg til å tro at du blir bedre. Fortsatt bruker du fett, men A1c viser ikke et problem. Men du trenger virkelig å helbrede leveren. Alle kan helbrede hypoglykemi og type 2 diabetes. Det må gjøres ved å redusere fettinntak. Det er nøkkelen. Reduser fettinntaket og erstatt det med sunne karbohydrater og frukt. Leveren begynner å gro fordi det ikke blir overlesset med fett hver dag. Det kan ta 6 måneder. Det kan ta et par år. Det kan ta 3 uker. Når leveren begynner å komme seg, begynner det å lagre glukose igjen. Uten glukose lagring i leveren vil bukspyttkjertelen svekke og produserer mindre insulin, som krever injeksjoner. Bukspyttkjertelen kan forynge når leveren helbreder. Hold animalsk protein til maks en gang pr dag eller jobb mot det. Hold grønnsaker og salat som en del av kosten. Begynner å få inn søtpoteter og bær og epler og squash. Hvis vegetarianer, reduser melkeprodukter og egg. Melkeprodukter generelt er ikke bra (sukker og fett) for blodsukker problemer. Hvis vegan, ikke bruk tonnevis med peanøtt smør og annet nøttesmør og frø, og fire avokado og olivenolje hele dagen.
Når leveren går tom for glukose lagring, er det hypoglykemi, som er begynnelsen av type 2 diabetes. Da må du spise hele tiden for å få glukose ellers vil binyrene pumpe adrenalin i systemet som også gjør vondt for bukspyttkjertelen. Avhengighet av insulin kan faktisk bli reversert.
Type 1 diabetes er en annen historie. Å spise slik som nettopp anbefalt for diabetes type 2 er nødvendig. Det som skjedde ved diabetes type 1 er en skade (matforgiftning, viral / bakteriell / parasitt infeksjon, toksin eller fysisk skade) til bukspyttkjertelen. Vitenskap har ingen anelse om hva som forårsaker dette. Vanligvis kan skaden skje rett etter matforgiftning, men ikke nødvendigvis. Bilulykke er et eksempel på fysiske skader som kan føre til T1 et år senere. Virus reiser fra magen til bukspyttkjertelen noen ganger. Dette kan bli helbredet; det tar mye flid, innsats og forståelse, men det trengs da at du ved forståelse slik som gitt her administrerer og tar vare på deg selv mye bedre. Denne informasjonen kan bli anerkjent av vitenskapen om 100 år fra nå...
Hva kan du ellers gjøre for å hjelpe deg?
Antioksidanter er en gruppe av fytokjemikalier for å bidra til å helbrede bukspyttkjertel problemer. Det dreier seg om skadet vev. Å helbrede vev, trenger du inntak av de høyeste antioksidanter (ville blåbær etc) kontinuerlig. Du kan være mindre avhengig av insulin. En flott måte å hjelpe seg er å drikke hyllebær te fra tørkede hyllebær, flittig. Det er en antioksidant i disse bær som kan bringe tilbake bukspyttkjertelen fra denne skaden. Minst én kopp hver eneste dag. Den regenererer oksydert vevsskade. En annen vill mat som hjelper er nyper. Antocyaniner, bioflavonoider, biotilgjengelige vitamin C. Lag en nype te infusjon. Kan også blande med hyllebær. Brygge i en fransk presse. 2 kopper om dagen. Ta alle slags bær daglig; bjørnebær, bringebær, schisandra, ville blåbær. Gå til en herbalist hvis du trenger hjelp. Sink er nødvendig. Selen, krom, molybden, b12; mineraler rolle for å bringe bukspyttkjertelen tilbake fra T1. Sakte redusere fettinnholdet, men ta med andre matvarer, slik at du ikke får for lite kalorier.
Gunstig mat:
• Ville blåbær (Frosne i butikken)
• Bjørnebær
• Schisandra bær
• Bringebær
• hyllebær te
• Nyper
• Papaya (lastet med fytokjemikalier å hjelpe bukspyttkjertelen)
Gunstige kosttilskudd:
Se kosttilskudd siden for enkelt å finne de beste produkter av kosttilskuddene nevn nedenfor
• B12
• Vitamin C
• Sink (kritisk antiviral)
• Selen
• krom
• molybden
• te: sitronmelisse, oregano, timian, salvie, lakris rot, isop
Ansvarsfraskrivelse
Forfatteren av disse sidene er ikke en lisensiert helsepersonell, utøver eller leverandør, og gir ikke medisinsk, psykologisk, eller andre profesjonelle råd eller behandling, og heller ikke gir eller foreskriver noen medisinsk diagnose, behandling, medisinering.
Informasjonen publisert på denne siden / nettstedet er kun til informasjonsformål, og bør ikke anses å være helse råd eller medisinsk diagnose, behandling eller resept. Ingen av denne informasjonen bør vurderes et løfte om fordeler, et krav om helbredelse, en garanti for resultater skal oppnås. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for råd fra din lege eller annet helsepersonell. Du bør ikke bruke denne informasjonen for diagnose eller behandling av eventuelle helsemessige problem eller for forskrivning av medisiner eller annen behandling. Du bør rådføre deg med helsepersonell før du endrer eller avslutter noen av de aktuelle medisiner, behandling eller pleie, starter en diett eller tilskudd program, eller hvis du har eller mistenker at du kanskje har et helseproblem.
Forfatteren av disse sidene er ikke en lisensiert helsepersonell, utøver eller leverandør, og gir ikke medisinsk, psykologisk, eller andre profesjonelle råd eller behandling, og heller ikke gir eller foreskriver noen medisinsk diagnose, behandling, medisinering.
Informasjonen publisert på denne siden / nettstedet er kun til informasjonsformål, og bør ikke anses å være helse råd eller medisinsk diagnose, behandling eller resept. Ingen av denne informasjonen bør vurderes et løfte om fordeler, et krav om helbredelse, en garanti for resultater skal oppnås. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for råd fra din lege eller annet helsepersonell. Du bør ikke bruke denne informasjonen for diagnose eller behandling av eventuelle helsemessige problem eller for forskrivning av medisiner eller annen behandling. Du bør rådføre deg med helsepersonell før du endrer eller avslutter noen av de aktuelle medisiner, behandling eller pleie, starter en diett eller tilskudd program, eller hvis du har eller mistenker at du kanskje har et helseproblem.